Szegedi
Vízmű Zrt.
Telefon
Központi telefonszám
+36 62 55 88 55
Email
Központi e-mail
vizmu@szegedivizmu.hu
POI
6720 Szeged,
Tisza Lajos krt. 88.

Elektronikus szolgáltatások

Vegye igénybe a Szegedi Vízmű Zrt. díjmentesen biztosított, az Ön kényelmét szolgáló elektronikus szolgáltatásait!

  • az e-számla szolgáltatásra regisztráló ügyfelek részére a számla elektronikus úton, nem pedig papír alapon érkezik. A számla kiegyenlíthető már meglévő, vagy új csoportos beszedési megbízással, illetve átutalással. (Részletes információk)
  • Az e-ügyfélszolgálaton kényelmesen, otthonról intézheti személyes megjelenést nem igénylő, a víz- és szennyvízelvezetési szolgáltatással kapcsolatos ügyeit. (Részletes információk)
  • Honlapunkról indított bankkártyás befizetés – Járulékos költségektől mentes,  egyszerű és kényelmes számlakiegyenlítési lehetőség, amellyel akár regisztráció nélkül is kezdeményezhet a Szegedi Vízmű Zrt. által kibocsátott számlákra fizetési tranzakciót.(Részletes információk)

  • Androidos vízmérőállás bejelentés a Szegedi Vízműnél! – A Szegedi Vízmű Zrt. ügyfelei már Androidos mobiltelefonról is bejelenthetik vízmérő állásukat. Nem kell mást tenniük, mint letölteni „okostelefonjukra” a megfelelő alkalmazást a Google Play áruházból – akár a Vízmű honlapján keresztül is! (Részletes információk)