Szegedi
Vízmű Zrt.
Telefon
Központi telefonszám
+36 62 55 88 55
Email
Központi e-mail
vizmu@szegedivizmu.hu
POI
6720 Szeged,
Tisza Lajos krt. 88.

Sport

A Szegedi Vízmű a szegedi sportélet elkötelezett támogatója

Szegedi Vízmű Zrt. hisz abban, hogy a sport előrevisz, ezért is döntött úgy, hogy a város jó hírét erősítő, növelő sikeres sportegyesületeket támogatja és ezzel ily módon is részt vállal a város életében.

A Szegedi Vízmű büszke arra, hogy hosszú évek óta szerepet vállal a szegedi sportéletben, olyan sikeres csapatok, egyesületek munkáját segítve, akik sportágukon belül jelentős eredményeikkel vívták ki maguknak az elismerést. Ilyen jellegű elkötelezettség felvállalása elengedhetetlen egy magát – a szolgáltatási területen – meghatározónak tekintő cég életében.

Szegedi Vízisport Egyesület

www.szegedive.hu
Sikerek, eredmények, minőség, a természethez, a vízhez való ragaszkodás. Ezek kötik össze a Szegedi Vízmű Zrt-t és az EDF- DÉMÁSZ Szeged Vízisport Egyesületet. A Vízisport Egyesülettel van a legrégebbi és folyamatos kapcsolatunk, hisz 2001 szeptemberétől vagyunk tagja a támogatói körnek.
Olyan partnert kerestünk, amely eredményes és szintén elkötelezett a minőség, a magas szintű teljesítmény és a környezet tisztelete mellett. A Vízisport Egyesület maradéktalanul megfelel ezeknek a feltételeknek, a kajak-kenu és az evezés egyaránt természethez közeli sportágak, amelyeket csak úgy lehet űzni, ha a sportolók tisztelik az őket körülvevő vizet, a természetet. A sikert, a magas szintű teljesítményt és a minőséget pedig részletezni sem kell, elég, ha a versenyzők eredményeire gondolunk.
 

Szegedi Női Vízilabda Egyesület

http://sznve.hu/

2011 augusztusában a Társaság szponzori szerződést írt alá a Szegedi Női Vízilabda Egyesülettel.


A megállapodás értelmében Társaságunk segíti az egyesület sportolóinak munkáját és felkészülését az elkövetkezendő évek során.

Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC Jégkorong Szakosztály

http://www.szegedhoki.hu/

A Tisza Volán SC Jégkorong Szakosztályával 2012 nyarán kötöttünk névadó szponzori szerződést. A csapat új neve:
Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC Jégkorong Szakosztály.

Bízunk benne, hogy segítségünkkel hozzájárulhatunk a jövőbeli sikeres munkához, mind a felkészülés, mind a bajnoki idénybeli mérkőzések időszakában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Látvány-csapatsportok támogatása

A társasági adó törvény alapján Társaságunk évek óta támogatja (társasági adókedvezmény igénybevételével) az egészséges életmód kialakítása érdekében a látvány-csapatsportokat.